Izjava o dostopnosti

 

TERRA Holding GmbH se zavezuje, da bo svoje spletno mesto omogočilo dostopnost v skladu z Zakonom o spletni dostopnosti (WZG BGBl. I. Nr. 59/2019 idgF).

Ta izjava o dostopnosti velja za www.terra-world.com.

 

Stanje skladnosti

To spletno mesto je v celoti skladno s stopnjo skladnosti A »Smernic za dostopnost spletnih vsebin – WCAG 2.1« in veljavnim evropskim standardom v skladu z Direktivo (EU) 2016/2102 Evropskega parlamenta in Sveta.

 

Priprava te izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila ustvarjena 21. januarja 2022. Izjava je bila pripravljena na podlagi ocene, ki jo je opravila FONDA INTERAKTIVE MEDIEN UND KOMMUNIKATION GMBH. Ta izjava je bila nazadnje pregledana 21. januarja 2022.

 

Povratne informacije in kontaktni podatki

Ponudbe in storitve na tej spletni strani se nenehno izboljšujejo, izmenjujejo in širijo. Pri tem nas zelo skrbita uporabnost in dostopnost. Če opazite težave, ki vam preprečujejo uporabo našega spletnega mesta – težave, ki niso opisane v tej izjavi, pomanjkljivosti glede izpolnjevanja zahtev glede dostopnosti – vas prosimo, da nas o tem obvestite po e-pošti. Vsa sporočila in predloge nam pošljite z zadevo "Prijavite težavo na spletni strani www.terra-world.com " na e-naslov office.si@terra-world.com  ali preko kontaktnega obrazca. Bodite natančni pri opisu težave in nam posredujte URL(e) prizadete spletne strani ali dokumenta. Vašo zahtevo bomo pregledali in vas kontaktirali v najkrajšem možnem času.

 

Izvršilni postopek

Če odgovor zgoraj navedenega kontakta ni zadovoljiv, lahko vložite pritožbo pri Avstrijski agenciji za spodbujanje raziskav (FFG). FFG sprejema pritožbe, vložene na spletu preko elektronskega kontaktnega obrazca. FFG bo preučil, ali se pritožba nanaša na kršitve zakona o dostopnosti do spleta (WZG), zlasti na neizpolnjevanje zahtev glede dostopnosti s strani zvezne vlade ali povezanih institucij. Če je pritožba upravičena, bo FFG dal priporočila za ukrepanje zvezni vladi ali zadevnim pravnim osebam in predlagal ukrepe za odpravo težave.

Dodatne informacije o izvršilnem postopku.

 

 

Izpolni zahtevek
Uspeh
Zahtevaj povratni klic
Uspeh
Pokličite nas