Skupina TERRA

Vaš zanesljiv partner

Smo vaš partner pri nakupu novih in rabljenih strojev, rezervnih in obrabnih delov, priključkov ter servisu in najemu strojev. Naš program obsega različne blagovne znamke z več kot 300 modeli. Poleg gradbenih strojev in vozil za ravnanje z materiali in industrijo vključujejo tudi generatorje, platforme, kompresorje, sisteme za obloge jarkov in rešitve za nakladanje.

Naša ponudba je primerna za gradbeni sektor, komunale in občine, gozdarstvo, odpadke in recikliranje, rušenje, kmetijstvo in še veliko več.

TERRA je del močne poslovne skupine. Njeno matično podjetje INDUSTRIE HOLDING GmbH je avstrijsko družinsko podjetje s sedežem na Dunaju, ustanovljeno leta 2000. Poleg TERRE skupino sestavljata še dva strateška oddelka:

BULMOR z razvojem, proizvodnjo in prodajo posebne dvižne opreme.

PROFIRENT se osredotoča na najem strojev, generatorjev, odrov in druge opreme.

Zakaj TERRA

Zavzemamo se za usmerjenost do strank in zaposlenih, stabilnost, visoko produktivno organizacijo in strokovno osebje, ki vas bo podpiralo s strastjo in predanostjo.

Prizadevamo si vzpostaviti dolgoročno sodelovanje s strankami in obožujemo delo, ki ga opravljamo. Poleg tega smo prepričani v svoje izdelke. Zato se trudimo, da bi zagotovili zadovoljstvo in podprli uspeh vašega podjetja. Naših več kot 400 zaposlenih vsak dan daje vse od sebe za vas in najde najboljšo rešitev za vaše projekte. Z dodatno usmerjenostjo v storitvah, zanesljivostjo in predanostjo tako med prodajo kot tudi v poprodaji.
 

Trajalo je le kratek čas, da je blagovna znamka TERRA postala to, kar predstavlja danes:

Sinonim za inovativne rešitve za kopanje + nakladanje + dviganje.

Prilagodljiv distribucijski partner za zemeljske, gradbene in industrijske stroje.

Zanesljiv in hiter dobavitelj nadomestnih delov.

Pionir na področju strokovnega znanja

 

 

Izpolni zahtevek
Uspeh
Zahtevaj povratni klic
Uspeh
Pokličite nas